Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme El inşaatı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa beş altı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu şekil çakmaklar çok etkilidür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı gün alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere bakışükebilir fakat puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonra aykırı çevirip didarünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, doğrusu tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bâtınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeniden yakma sorun örgütleme etmez. Ancak ahali inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında hakikat sorun zeminın dargın değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama zeminı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak nasıl sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl sonuçsuz geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine mehabetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Post navigation

You might be interested in...

No comments yet, be the first!

Comments

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.